מנטור ליום אחד
נבחרת המנטורים של עוגן- הנתיב להוביל "בגובה העיניים"
שעה אחת שבה כל החלומות והתכל'ס יוכלו לקבל מימד אסטרטגי חדש.
הם יבואו לתת לנו את הטיפים הכי טובים, ואת הכיוון ליצירת תוכנית ברורה להצלחה של כל אחד ואחת בקבוצה
אנחנו נגיע מוכנים וממוקדים לסלול את הנתיב שלנו להוביל ולהשפיע על סדר היום הציבורי במדינת ישראל
איך זה עובד?
מהרגע הזה ועד הפגישה עם המנטור אנחנו נלמד את המנטורים ואת התחום שבו הם מבינים הכי טוב, נתאים את עצמנו לפי התחומים והמטרות שלנו ונבחר במסגרת הלו"ז את הזמן הכי טוב לפגישה.
אין מקום לכולם.ן כל אחד צריך לעבוד מהר ולבחור את המנטור. הדד ליין תלוי בשיבוצים של חברי הקבוצה האחרים.
בחיים האמיתיים יש את אלה שמגיבים טוב ומהר להפתעות ואלה שמייצרים תוכנית עבודה מסודרת ואפקטיבית. שתי התכונות נדרשות ויכולות לקדם אותנו.
לבחור טוב ויהיה טוב
יואל זילברמן
מנכ"ל ומייסד "השומר החדש"
יזמות חברתית. לאומית וגיוס משאבים
משנת 2007 (כולל שנתיים במהלך השירות הצבאי בהתנדבות), יואל משמש כמנכ“ל ומייסד ה‘שומר החדש‘- סיוע לחקלאים, לבוקרים ולכלל אזרחי המדינה בשמירה, עבודה חקלאית והחזקת השטחים הפתוחים בנגב בבקעה בגוש עציון ובגליל מתוך תפיסת ערבות הדדית ואחריות משותפת.
בשנים 2003-2004 היה חניך במכינת קד“צ גליל עליון – מעיין ברוך. במסגרת השנה הקים את פרויקט ”עצומ“ (ערכים – ציונות – מסורת) לשילוב תכנים מסורתיים ואקטואליים לשכבות יא‘-יב‘ ע“י חניכי המכינה ובהמשך לתלמידי תיכון 'דקל וילנאי' בירושלים. לאחר מכן, המשיך יואל ללימודי יהדות במדרשה הגבוהה באלון.
שימש כמדריך בתנועת בני המושבים. את שירותו הצבאי סיים יואל כלוחם וקצין בשייטת 13 בדרגת סגן.
נשוי מתגורר במושר נטור ברמת הגולן
דודו סעדה
יו"ר קבוצת "בשבע"
אסטרטגיה עסקית והשפעה ציבורית
נולד למשפחה בת תשע נפשות לאינס ואליהו, גדל בשיכון ה' בבני ברק עד גיל 18. היה מדריך בתנועת הנוער בני עקיבא. למד בישיבה התיכונית ברעננה. לאחר מכן למד בישיבת שילה. התגייס לצבא ושירת בחטיבת גבעתי.
משמש כיו"ר קבוצת "בשבע", הכוללת בין היתר גם את העיתון הדתי-לאומי "בשבע" המופץ מדי שבוע בכ-130,000 עותקים ברחבי הארץ ואת מחלקת הכנסים המפיקה מדי שנה את כנס ירושלים בו משתתפים אלפים וכנסים נוספים. בעבר הגיש תוכנית ברדיו קול חי הנקראת "שטח סרוג".
ביוני 2016 החל להגיש תוכנית שבועית ברשת ב' של קול ישראל ביחד עם אילנית סויסה.
כמו כן, כותב טורי דעות במספר מקומות, חלקם מתפרסמים בעיתון "בשבע" ובערוץ 7.
ניהל קמפיינים רבים
משמש כאיש עסקים שבבעלותו מספר חברות.
נשוי לחגית ומתגורר בקדומים. לזוג שלושה ילדים.
פלר חסן נחום
המשנה לראש העיר ירושלים
ממשל מקומי, מיתוג אישי וציבורי ופיתוח כלכלי
פלר חסן-נחום נולדה בלונדון, שבבריטניה, וגדלה בגיברלטר. היא בתם של סר יהושע חסן, שכיהן כראש השרים של גיברלטר,ומרסל בן-סימון,[שניהם יהודים ממוצא מרוקאי. אחותה הצעירה, מרלן חסן נחון, היא חברת פרלמנט גיברלטרית ומנהיגה של מפלגת "גיברלטר ביחד".
עם סיום לימודי המשפטים הייתה חסן-נחום עורכת דין במידל טמפל ולאחר מכן שימשה כמנהלת קמפיין בחברת "הסיוע היהודי העולמי", ארגון צדקה יהודי בריטי שעבד עם קהילות יהודיות ולא יהודיות.[
לאחר שעלתה לישראל במהלך האינתיפאדה השנייה, כיהנה כבכירה בג'וינט ומשנת 2007 כמנכ"לית בית הילדים "תקווה", התומך בילדים יהודים חסרי בית, יוצאי ברית המועצות לשעבר. בהמשך הייתה ממייסדי חברת ייעוץ התקשורת Message Experts שבין רשימת לקוחותיה מובילאיי, NICE, אמדוקס, סיסקו, סימנס, מכבי שירותי בריאות, משרד הבריאות, המוסד לביטוח לאומי ועוד. כחלק מפעילותה לקידום הייטק בירושלים, כיהנה בדירקטוריון של עמותת "Made in Jerusalem".
ממונה על קשרי תיירות ויחסי חוץ, כולל פילנתרופיה, פיתוח כלכלי בינלאומי, יחסים עסקיים וענייני תפוצות. בין תחומי האחריות של חסן-נחום הוא התאמת שגרירויות חדשות בעיר. היא עובדת מול משרד החוץ האמריקאי על שגרירות ארצות הברית בירושלים ועוזרת לתכנן מחוז שגרירויות בשכונת ארנונה בירושלים. כמו כן היא מכהנת כחברת הנהלה ברשות לפיתוח ירושלים, ומתמקדת בקידום הייטק ותיירות.
חסן-נחום דוברת עברית, ספרדית ואנגלית.
בשנת 2001 עלתה לישראל. היא נשואה ואם לארבעה.
רן ישי
מומחה לממשל ויחסים בין לאומיים
ממשל ומדיניות חוץ
רן ישי סיים לימודי תואר ראשון במדע המדינה ובהיסטוריה של המזרח התיכון מאוניברסיטת בר-אילן, בד בבד עם הצטרפותו לקורס הצוערים של משרד החוץ ב-1995. בין השנים 1999–2001 שירת בשגרירות ישראל בבלגיה ובמשלחת לאיחוד האירופי בבריסל. בשנת 2002 התמנה ראש הצוות המדיני בלשכתו של שר החוץ, בנימין נתניהו ולאחר הקמת הממשלה ה-30, עבר עמו למשרד האוצר כיועץ מדיני. בין השנים 2005–2006 כיהן כראש האגף לקשרי חו"ל מדעיים במשרד המדע והטכנולוגיה ובמסגרת זו חידש את קשרי המדע בין ישראל למדינות ברית המועצות והגוש המזרחי לשעבר.
בקיץ 2006 מונה שגריר ישראל בקזחסטן. בתפקיד זה כיהן עד שנת 2008. במהלך כהונתו נסגרה שגרירות ישראל בעיר הבירה הישנה, אלמאטי ונפתחה מחדש בעיר הבירה הנוכחית, אסטנה ונחשבת כיום לשגרירות הישראלית הקרה ביותר בעולם (החליפה בכך את אוטווה). בעקבות שירותו במדינה, קיבל את אות מסדר היובל של קזחסטן(רו') , לאחר שיזם את מבצע "ידידות" להצלת עשרות תינוקות נשאי נגיף האיידס, במחוז צ'ימקנט בדרום המדינה.
בין השנים 2010–2016 שירת כסמנכ"ל משרד ראש הממשלה למינהל ומשאבי אנוש. במסגרת זו, היה אחראי על מינהלת ההקמה של מטה הסייבר הלאומי. כמו כן, היה אחראי להקמת יחידות נוספות, כמו אגף הממונה על היישומים הביומטריים במשרד ראש הממשלה ומטה היישום להתיישבות ופיתוח כלכלי של הבדואים בנגב ולסגירת יחידות אחרות, כמו מינהלת תנופה (במקור מינהלת "סלע"), לסיוע למפוני גוש קטיף ויישובי צפון השומרון, בהליך חריג בו צומצמו עשרות תקנים בשירות המדינה מבלי שיפוטרו עובדים, לאחר שלכולם נמצאו שיבוצים חדשים במסגרת תקנים פנויים קיימים בשירות.
בשנת 2016 מונה למנכ"ל משרד ירושלים ומורשת, יזם הענקת עיטור חדש, אות "מגן ירושלים", לאישים שתרמו לחיזוק מעמדה של העיר המאוחדת כבירת ישראל.
בשנים 2017–2018 השתתף בארגון "קמפ ישי", מרפאת שדה שהקים ארגון הסיוע ההומניטרי האמריקני Friendships עבור נפגעי מלחמת האזרחים בסוריה, מעבר לגדר המערכת ברמת הגולן, במסגרת פרויקט שכנות טובה של פיקוד הצפון.
בתחילת 2020 מונה חבר במועצת הנציגים של בוניורו-קיטארה ובמסגרת זו קיבל אות מסדר אומוקמה צ'ווא, על פעילות הומניטארית.